Sosyal Medya

Fırsatlar

Prime üyelerine özel “Prime Akşam Fırsatları”, Amazon.com.tr’de başladı!

Amazon.com.tr, Prime üyelerine hafta içi her akşam yüksek talep gören seçili ürünlerde kaçırılmayacak fırsatlar sunacağı “Prime Akşam Fırsatları”nı duyurdu. “Prime Akşam Fırsatları” ile Prime üyeleri, her akşam saat 18.00 ile 00.00 saatleri arasında altı saat boyunca, seçili ürünlerde kendilerine özel fırsatları Amazon.com.tr ana sayfası ve Fırsatlar sayfasında yakalayabilecek.

Prime üyelerine özel “Prime Akşam Fırsatları”, Amazon.com.tr’de başladı!

Amazon.com.tr, Prime üyelerine hafta içi her akşam yüksek talep gören seçili ürünlerde kaçırılmayacak fırsatlar sunacağı “Prime Akşam Fırsatları”nı duyurdu.

“Prime Akşam Fırsatları” ile Prime üyeleri, her akşam saat 18.00 ile 00.00 saatleri arasında altı saat boyunca, seçili ürünlerde kendilerine özel fırsatları Amazon.com.tr ana sayfası ve Fırsatlar sayfasında yakalayabilecek.

Amazon’un, Prime üyelerine hafta içi her akşam seçili ürünlerde indirimler sunacağı “Prime Akşam Fırsatları” başladı. Prime Akşam Fırsatları, Amazon.com.tr’de pazartesiden cumaya kadar, her akşam saat 18.00’de başlayacak ve gece yarısına kadar altı saat boyunca sürecek. Prime Akşam Fırsatları boyunca tüm Prime üyeleri, elektronikten ev ve yaşam ürünlerine, oyuncaktan güzellik ve kişisel bakıma kadar tüm kategorilerden yüksek talep gören ürünlere cazip indirimlerle sahip olabilecekler. Aynı zamanda Prime üyeleri, kampanya kapsamında sunulan Prime etiketli tüm fırsat ürünlerinde, Amazon’un bedava ve hızlı teslimat hizmetinden de faydalanacaklar.

Amazon.com.tr’de hafta içi her gün düzenlenecek “Prime Akşam Fırsatları” boyunca sunulacak indirimli yeni ürünler, saat 21.00’de güncellenerek Prime üyelerine sunulacak. “Prime Akşam Fırsatları”ndan faydalanmak ve hafta içi her akşam binlerce üründe sunulacak indirimleri kaçırmamak için Amazon.com.tr’deki Fırsatlar sayfasını ziyaret edebilir veya ana sayfadaki yönlendirmeyi takip edebilirsiniz.

Alışveriş ve eğlence tek bir yerde

Prime, tüm dünyada 200 milyonu aşkın üyesine alışveriş ve eğlencenin en iyisini sunuyor. Türkiye’de bu hizmet içerisinde herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin aynı gün, ertesi gün ve iki günde gönderim seçenekleriyle hızlı ve bedava teslimat bulunuyor. Aynı zamanda, Prime Day ve Prime Akşam Fırsatları gibi, üyelere özel indirim kampanyalarıyla popüler markalardaki özel fırsatlara erişim,  Prime Video ile aralarında Amazon Originals içeriklerin de bulunduğu ödüllü film ve dizilere, Prime Gaming ile ise ücretsiz oyunlara ve oyun içi içeriklere sınırsız erişime herkes ayda sadece 39 TL karşılığında sahip olabiliyor. Siz de https://www.amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek Prime’a katılabilir veya 30 günlük ücretsiz denemeden faydalanabilirsiniz.