Rain Türkiye sermayesini iki katına çıkardı
Türkiye’de kripto varlıklar alanında güvenilirlik ve regülasyonlara uyumun öncüsü Rain, ödenmiş sermayesini 50 milyon TL’den 100 milyon TL’ye yükselterek regülasyona hazırlık için önemli bir adım daha attı. Böylece Rain, geçtiğimiz Aralık ayından sonra bir kez daha güçlü bir sermaye artırımına giderek kendi sektörü için de örnek oluşturdu.
Global olarak birçok ülkede faaliyet gösteren kripto varlık platformu Rain, Türkiye’de mali gücünü artıran adımlar atmaya devam ediyor. Bu çerçevede 50 milyon TL olan ödenmiş sermayesini %100 artırarak 100 milyon TL’ye yükselten Rain, kripto varlık sektöründe en büyük sermaye artırımlarından birine imza atmış oldu Rain; sermayesini iki kat yükselterek Türkiye pazarına duyduğu güveni gösterirken, kripto varlıkların potansiyeline olan bağlılığını da ortaya koydu.
Bir finans kuruluşu vizyonuyla çalışan Rain, faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde kripto varlık piyasasıyla ilgili regülasyonlara tam uyumu esas alıyor. Güçlü sermaye ve organizasyon yapısının yanı sıra uluslararası tecrübesiyle de kendi sektörü için örnek teşkil eden Rain Türkiye, ödenmiş sermayesini 100 milyon TL’ye çıkararak yatırımcılara güven aşılamaya devam ediyor. Kripto dünyasına adım atmak isteyen herkes için güvenilir ve etkili hizmetler geliştiren şirket; yatırımcılara anlaşılır, basit ve pratik bir kripto deneyimi sunuyor.
Rain Türkiye Genel Müdürü Mehmet Çamır, sermaye artışıyla ilgili şunları söyledi:
“Biz şeffaf, net ve hesap verilebilir bir endüstri yaratmak için regülasyonun gerekliliğini savunuyoruz. Birçok ülkede lisans alma süreçlerine dahil olmuş bir şirket olarak; bölgesel genişleme odağımızda yer alan Türkiye’de henüz regülasyonlar çıkmamış olsa da, biz hâlihazırda regülasyon varmışçasına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye, finansal yapısını yeniden düzenleyen Rain’in büyüme planları kapsamında odak bir pazar. Bu büyük sermaye artışı da Türkiye pazarındaki hedeflerimizi gerçekleştirmemiz için önemli bir adım niteliğinde. Sermayemizi, inovasyon ve ülke ekonomisine katma değer sağlayan faaliyetlerde kullanacağız.”