Sosyal Medya

Android

realme, Türkiye’ye Snapdragon 8 Elite işlemciye sahip ilk akıllı telefonu getiriyor

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markalarından realme, üst segmentte konumlanan GT serisinin yeni modeli GT 7 Pro'yu tanıttı. Türkiye’de Snapdragon 8 Elite işlemciye sahip ilk akıllı telefon GT 7 Pro, güçlü donanımı ve gelişmiş özellikleriyle realme'nin üst segmentteki iddiasını kanıtlıyor.

realme, Türkiye’ye Snapdragon 8 Elite işlemciye sahip ilk akıllı telefonu getiriyor

 

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markalarından realme, üst segmentte konumlanan GT serisinin yeni modeli GT 7 Pro’yu tanıttı. Türkiye’de Snapdragon 8 Elite işlemciye sahip ilk akıllı telefon GT 7 Pro, güçlü donanımı ve gelişmiş özellikleriyle realme’nin üst segmentteki iddiasını kanıtlıyor.

 

Dünyanın önde gelen akıllı telefon markalarından realme, yeni amiral gemisi GT 7 Pro’yu tanıttı. GT 7 Pro, Qualcomm’un en yeni teknolojisi Snapdragon 8 Elite işlemcisiyle donatılmış Türkiye’deki ilk akıllı telefon olarak kullanıcıların beğenisine sunuldu. Güçlü performansı, ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken GT 7 Pro, realme’nin üst segmentteki konumunu daha da güçlendiriyor.

 

Snapdragon 8 Elite ile güç ve verimlilik bir arada

Türkiye’de Snapdragon 8 Elite işlemciye sahip ilk model olan GT 7 Pro, 3nm işlem teknolojisi ile yüksek enerji verimliliği sunarken, yeni nesil 2+6 çekirdekli yapısı ile 4GHz’in üzerinde bir hız performansına ulaşıyor. Bu ileri teknoloji birleşimi, cihazın hem oyun gibi yüksek performans isteyen uygulamalarda hem de yapay zekâ destekli işlemlerde üstün performans sergilemesine olanak tanıyor.

 

GT 7 Pro’nun Antutu testlerinden 3 milyonun üzerinde bir skor elde etmesi, cihazın yalnızca işlem gücüyle değil, aynı zamanda verimlilik ve yapay zekâ entegrasyonuyla dengeli bir performans sunduğunu kanıtlıyor. realme, Snapdragon 8 Elite ile donatılmış bu yeni modeliyle kullanıcılarına güçlü, hızlı ve pürüzsüz bir deneyim sunuyor.

 

Üst segmentte yeni bir standart

Sadece altı yıl içinde global ölçekte önemli bir pazar payına ulaşan realme, Türkiye’de en çok satan ilk 5 akıllı telefon markası arasında yer alıyor. Markanın yüksek performanslı amiral gemisi serisi olan GT, bu başarıyı daha da ileri taşıyor. Kısa süre önce piyasaya sürülen GT 6 modeli hem dünyada hem de Türkiye’de büyük ilgi gördü. Şimdi ise yeni GT 7 Pro, güçlü donanımı ve performansıyla üst segmentteki yoğun rekabette fark yaratmayı hedefliyor.