Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Siz tatildeyken temizliği Roborock Qrevo MaxV’e bırakın!

Roborock’un en yeni modeli Qrevo MaxV, tatilleri planlarken evde temizlik yükünü omuzlarınızdan alıyor. 7.000 Paskal HyperForce emiş gücüyle donatılmış bu akıllı robot, evinizi siz yokken bile pırıl pırıl tutarak tertemiz bir eve gelmenize olanak tanıyor.

Siz tatildeyken temizliği Roborock Qrevo MaxV’e bırakın!

Yaz aylarının gelmesiyle planlanan tatiller sırasında ev temizliği Roborock Qrevo MaxV ile gündem olmaktan çıkıyor.

Roborock’un en yeni modeli Qrevo MaxV, tatilleri planlarken evde temizlik yükünü omuzlarınızdan alıyor. 7.000 Paskal HyperForce emiş gücüyle donatılmış bu akıllı robot, evinizi siz yokken bile pırıl pırıl tutarak tertemiz bir eve gelmenize olanak tanıyor.

Her köşeye ulaşan FlexiArm Design Paspas

Özellikle mobilyaların altındaki ve köşelerdeki zor ulaşılabilir alanları temizlemek için tasarlanmış FlexiArm Design paspas sistemi, Roborock Qrevo MaxV’nin en dikkat çekici özelliklerinden biridir. Robotun paspasını uzatması sayesinde, evin her köşesini mükemmel bir şekilde temizlenmesi sağlanır.

Engellere takılmayan Reactive AI Engel Tanıma Sistemi

Roborock Qrevo MaxV’nin Reactive AI Engel Tanıma sistemi, evdeki nesneleri tanıyarak rotasını kesintisiz temizlik için ayarlar. Gece ya da gündüz fark etmeksizin, merdivenlerden düşme ve dar alanlarda sıkışma gibi sorunları önler, böylece siz uzaktayken bile temizlik robotunuz güvenle çalışır.

Gelişmiş Temizlik İstasyonu ile konforlu kullanım

Roborock’un gelişmiş temizlik istasyonu, otomatik toz boşaltma, sıcak suyla paspas yıkama, akıllı kir tespiti, kendi kendine istasyon temizliği ve sıcak havayla kurutma gibi özellikleri bir araya getirir. Ayrıca, otomatik hazne doldurma ve yoğun olmayan zamanlarda şarj olma işlevleri de mevcut. Bu özellikler, hafta sonu kaçamaklarınız sırasında temizlik sürecini tamamen otomatik hale getirir.

Evcil hayvan sahiplerine özel: Roborock Uygulaması

Evde patili dostlarınız mı var? Roborock Qrevo MaxV, evcil hayvan takibi yapabilen uygulamasıyla da öne çıkıyor. Siz doğada yürüyüş yaparken veya ailecek vakit geçirirken, Roborock uygulaması üzerinden evcil hayvanlarınızı izleyebilir ve evde her şeyin yolunda olduğundan emin olabilirsiniz.

Roborock Qrevo MaxV ile temiz ve huzurlu evler

Roborock Qrevo MaxV, haftasonu kaçamaklarınızda evdeki temizlik işlerini sizin yerinize üstlenir. Güçlü temizlik fonksiyonları ve akıllı özellikleri ile eviniz her zaman temiz ve düzenli kalır.

Roborock Qrevo MaxV hakkında daha fazla bilgi için https://tr.roborock.com/pages/roborock-q-revo-maxv adresini ziyaret edebilirsiniz.

 


Roborock Hakkında

Roborock, akıllı temizlik çözümleriyle tanınan önde gelen bir temizlik markasıdır. Küresel önde gelen akıllı cihaz üreticisi olma kararlılığını sürdüren Roborock, robotik, kablosuz, ıslak/kuru vakum temizleyiciler ve çamaşır kurutma makineleri gibi yenilikçi ürün yelpazesiyle yaşamları zenginleştiriyor. Kullanıcı odaklı bir yaklaşımla geliştirdiği Ar-Ge projeleri, 170’ten fazla ülkede 15 milyondan fazla evde çeşitli temizlik ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Pekin merkezli ve stratejik yan kuruluşları olan Roborock Japonya, Hollanda, Polonya, Almanya ve Güney Kore’deki ana pazarlarda faaliyet göstererek dünya çapındaki pazar varlığını güçlendirmeye odaklanıyor.