Sosyal Medya

Fırsatlar

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’den 3 Yaş Üzeri Araçlara Avantajlı Yaz Bakım Paketleri!

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, periyodik bakımın önemine dikkat çektiği ve yoğun talep gören bakım kampanyalarına temmuz ayında da devam ediyor.

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’den 3 Yaş Üzeri Araçlara Avantajlı Yaz Bakım Paketleri!

 

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, periyodik bakımın önemine dikkat çektiği ve yoğun talep gören bakım kampanyalarına temmuz ayında da devam ediyor. Yetkili servis noktalarında sunduğu kaliteli hizmet ve avantajlı fiyat politikasıyla rakiplerinden ayrılan Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, yaz aylarının ve tatil yolculuklarının başladığı bu dönemde, aracını uzun yol şartlarına hazırlamak isteyen Peugeot, Citroën ve Opel sahiplerine özel fiyatlar sunuyor. Bu kapsamda 3 yaş üzerindeki araçlarına Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’e bağlı Peugeot, Citroën ve Opel yetkili servislerinde periyodik bakım yaptıranlara uygun fiyatlı seçenekler sunuluyor.

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, yaz aylarının ve tatil yolculuklarının devam ettiği bu dönemde, aracını uzun yol koşullarına hazırlamak isteyen müşterilerine özel periyodik bakım kampanyasını devreye aldı. Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, temmuz ayı sonuna kadar devam edecek yeni kampanyasıyla yaz döneminde aracında konfor ve güvenliği sağlamak isteyen araç sahiplerini yetkili servislere davet ediyor. Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, 3 yaş üzeri tüm Peugeot, Citroën ve Opel modellerinin dahil edildiği kampanya kapsamında periyodik bakım hizmetini uygun fiyatlarla sunuyor.

Periyodik bakımlar avantajlı fiyatlarla sunuluyor!

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’in sağladığı periyodik bakım paketleri oldukça cazip fiyatlarla sunuluyor. Buna göre, 3 yaş üzeri Peugeot araç sahipleri araçlarının periyodik bakımını Stellantis Türkiye’nin güvencesindeki yedek Eurorepar yedek parçalarıyla 3.999 TL’den başlayan fiyatlarla yetkili servislerde gerçekleştirebiliyor. Peugeot bakım paketi içeriğinde motor yağı, yağ filtresi, polen filtresi, cam suyu değişimleri yer alıyor.

Citroën’de 3 yaş üzeri Citroën araçlar için Eurorepar yedek parçalarıyla 3.999 TL’den başlayan fiyatlar öne çıkıyor. Citroën bakım paketi içeriğinde motor yağı, yağ filtresi, polen filtresi, cam suyu değişimleri bulunuyor.

Opel’de ise 3 yaş üzeri araçlar için 5.999 TL’den başlayan fiyatlar dikkat çekiyor. Profesyonel bakım paketi, hava filtresi, yağ filtresi, polen filtresi, cam suyu, karter tapası ve Eurorepar markalı motor yağı değişimini kapsıyor.

Tüm bu markalarda, müşteriler bakım sonrası 1 yıl boyunca Yol Yardım hizmetlerinden ücretsiz yararlanma fırsatını yakalıyor. Üstelik ödemelerinde Bonus kredi kartını tercih eden müşteriler peşin fiyatına 6 taksit kampanyasından da faydalanıyor.