Sosyal Medya

Donanım

TCL MOVEAUDIO Go ve TCL MOVEAUDIO Neo kablosuz kulaklıklar Türkiye’de satışa sunuldu

MOVEAUDIO Go kablosuz kulaklıklar, Bluetooth 5.3 ve iki yönlü senkron iletim teknolojisini kullanarak ses ve görsellerin her zaman senkronize olmasını mümkün kılıyor ve oyunlarınızın keyfini gecikme olmadan çıkarmanızı sağlıyor.

TCL MOVEAUDIO Go ve TCL MOVEAUDIO Neo kablosuz kulaklıklar Türkiye’de satışa sunuldu

MOVEAUDIO Go kablosuz kulaklıklar, Bluetooth 5.3 ve iki yönlü senkron iletim teknolojisini kullanarak ses ve görsellerin her zaman senkronize olmasını mümkün kılıyor ve oyunlarınızın keyfini gecikme olmadan çıkarmanızı sağlıyor. Üstelik bu kulaklıkta Oyun Modunu açarak ses gecikmesini 100 ms’ye kadar düşürebiliyorsunuz. TCL MOVEAUDIO Neo kablosuz kulaklıklar ise sesi tersine çevirme teknolojisi sayesinde istenmeyen ortam gürültüsünü 25dB’ye kadar azaltarak metro, uçak veya ofis gibi gürültülü ortamlarda sürükleyici bir dinleme deneyimi için ihtiyacınız olan izolasyonu sağlıyor.  

Farklı bütçelere hitap eden akıllı cihazlarıyla teknolojiyi herkes için demokratikleştirmeye devam eden TCL, birbirini tamamlayan deneyimler sunma vizyonu kapsamında yeni TCL MOVEAUDIO Go ve TCL MOVEAUDIO Neo kablosuz kulaklıklarını Türkiye’de satışa sundu.

MOVEAUDIO Go kulaklıklar, kristal netliğinde aramalar için 2 mikrofonlu yapay zekâ destekli çevresel gürültü önleme teknolojisi (AI ENC) kullanıyor, bu teknoloji net görüşmeler için arka plan gürültüsünü filtreliyor. Kulaklıkta ayrıca Bas, Dengeli ve Podcast olmak üzere 3 EQ Modu bunuyor. Varsayılan Bas güçlendirici modu, gelişmiş bas ağırlıklı müzik dinlemenizi sağlarken Dengeli mod sayesinde sesleri dengeli bir şekilde duyabiliyorsunuz. Podcast modu ise sesleri net bir şekilde öne çıkarıyor. Kulaklıktaki Bluetooth 5.3 ve iki yönlü senkron iletim teknolojisi ile ses ve görseller her zaman senkronize olurken oyunlarınızın keyfini gecikme olmadan çıkarmak için Gecikmesizlik  Modunu açarak ses gecikmesini 100 ms’ye kadar düşürebiliyorsunuz. Ayrıca MOVEAUDIO Go kulaklık, kılıfından çıkarılır çıkarılmaz tek bir dokunuşla Android cihazlara kolaylıkla eşleştirebiliyor ve müzik, video, aramalar arasında kolayca geçiş yapmak için aynı anda iki Bluetooth cihazına da bağlanabiliyor. Tüm bunların yanı sıra bu kulaklık tek şarjla 7,5 saate, şarj kutusuyla da 30 saate kadar dinleme süresi sunuyor. Üstelik kulaklıkları hızlı şarj ile 15 dakika şarj ederek 2 saat çalışma süresi elde edebiliyorsunuz.

TCL MOVEAUDIO Neo ise aktif gürültü engelleme (ANC) teknolojisi ile sesi tersine çeviriyor, istenmeyen ortam gürültüsünü 25dB’ye kadar azaltarak metroda, uçakta, kalabalık bir ortamda veya ofiste çalışırken sürükleyici müzik dinlemeniz için daha iyi bir izolasyon imkânı sağlıyor. Çift mikrofonlu çevresel gürültü engelleme (ENC) özelliğine de sahip olan kulaklık, yapay zekâ ile geliştirilmiş 4 mikrofon teknolojisi kullanarak yalnızca sesinize odaklanırken dış gürültüyü otomatik olarak filtreliyor ve gürültülü bir arka planda bile net bir şekilde konuşmanızı sağlıyor. Kulaklıkta kullanılan özel tasarlanmış 10 mm dinamik sürücü; ultra net aramalar, gerçeğe yakın podcastler ve keyifli yayın akışı için zengin orta, derin düşük ve net üst ses dalgaları sunuyor. Üstelik TCL MOVEAUDIO Neo günlük kullanım senaryoları için 4 EQ Modu ile geliyor. Bas modu, müzik dinlerken derin bir ambiyans sunuyor. Dengeli mod, yayın akışı için doğal ve gerçekçi seslerin keyfini çıkarmanızı sağlarken Podcast modu sesinizin netliğini artırıyor. Tiz modu sayesinde ise daha yüksek bir ses netliği elde edip sesleri daha ayrıntılı hissedebiliyorsunuz.  Bu kulaklık tek şarjla 7,5 saate, şarj kutusuyla da 40 saate kadar dinleme süresi sunuyor. Üstelik kulaklıkları hızlı şarjla 10 dakika şarj ederek 100 dakikaya kadar çalışma süresi elde edebiliyorsunuz.