Sosyal Medya

Donanım

TECNO, IFA Berlin 2024’de Altın Ödülün Sahibi Oldu

Dünyanın en küçük su soğutmalı mini oyun bilgisayarı TECNO MEGA MINI Gaming G1 ve sektörün ilk Windows AR oyun seti TECNO Pocket Go, prestijli küresel ödüllerle taçlandırıldı.

TECNO, IFA Berlin 2024’teki Küresel Ürün Teknolojisi İnovasyon Ödüllerinde İki Altın Ödülün Sahibi Oldu

 

Dünyanın en küçük su soğutmalı mini oyun bilgisayarı TECNO MEGA MINI Gaming G1 ve sektörün ilk Windows AR oyun seti TECNO Pocket Go, prestijli küresel ödüllerle taçlandırıldı.

 

Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarlarından olan 2024 IFA Berlin Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı resmen başladı. Etkinliğin önemli noktaları arasında, IFA Management GmbH’nin desteğiyle yürütülen Küresel Ürün Teknolojisi İnovasyon Ödülü 2024’ün duyurusu da yer aldı. Bu organizasyonda TECNO iki prestijli altın ödülün sahibi oldu: TECNO MEGA MINI Gaming G1, Tasarım ve Teknoloji Entegrasyonu İnovasyonu Altın Ödülü’ne, TECNO Pocket Go, AR Sürükleyici PC Oyun Deneyimi İnovasyonu Altın Ödülü’ne layık görülerek küresel sahnede en son inovasyonlarının gücünü vurguladı. Ödül kazanan her iki cihaz, IFA Berlin 2024’teki TECNO standında (H6.2A-113) sergileniyor.

 

70’ten fazla pazarda faaliyet gösteren küresel bir teknoloji lideri olan TECNO, özellikle gelişmekte olan pazarlarda dijital deneyimde devrim yaratmaya kendini adadı. Marka, geniş AIoT ürün yelpazesiyle çağdaş tasarımı en son teknolojiyle bütünleştirme konusunda mükemmel bir çaba ortaya koyuyor. TECNO’nun IFA 2024’te sergilenen ödüllü iki ürünü, markanın AIoT alanındaki inovasyonunu özetler nitelikte. Dünyanın her yerindeki kullanıcılara üstün performans eşliğinde sürükleyici interaktif oyun deneyimi sunan bu ürünler, TECNO’nun üst düzey teknolojiyi sofistike tasarımla birleştirme konusundaki kararlılığının altını çiziyor.

 

“Küresel Ürün Teknolojisi İnovasyon Ödülü” her yıl IFA’da uluslararası değişim, sergileme ve işbirliği için en yetkili platformlardan birini simgeliyor. IFA Management GmbH’nin desteğiyle International Data Group (IDG) ve Alman Ticaret ve Sanayi Odası (DIHK) tarafından her yıl düzenlenen küresel ödül organizasyonu, fuarın 100. yıldönümünde daha da artan önemiyle, en son teknolojik ilerlemenin bir kutlaması niteliğinde düzenlendi.

 

TECNO MEGA MINI Gaming G1: Ayrı Grafik Kartına Sahip Dünyanın En Küçük Su Soğutmalı MINI Oyun Bilgisayarı

 

TECNO MEGA MINI Gaming G1, ayrı grafik kartına sahip “dünyanın en küçük su soğutmalı oyun bilgisayarı” olarak öne çıkıyor. Bir oyun donanımından çok daha fazlası olan bu ürün, güçlü performans, gelişmiş soğutma ve kapsamlı bağlantı özelliklerini ultra kompakt bir formda bir araya getiren kapsamlı bir çözümü simgeliyor.

TECNO MEGA MINI Gaming G1

 

MEGA MINI Gaming G1, kompakt tasarımıyla üstün performans ortaya koyuyor. Bilgisayar Intel® Core™ i9-13900H işlemciden güç alıyor ve 14 çekirdek, 20 iş parçacığı ve 5,4 GHz’e kadar turbo hızlar eşliğinde kompakt oyunlarda yeni bir standardı belirliyor. Ada Lovelace mimarisine dayanan NVIDIA GeForce RTX™ 4060 GPU, yapay zeka odaklı performans artışları için NVIDIA DLSS 3 teknolojisi ile geliştirilmiş nefes kesici grafikler ve akıcı oyun deneyimi sağlıyor.

 

Cihaz sadece 255x150x150mm’lik kompakt boyutuna rağmen 6888 mm² saf bakır soğutucu ve çift fanlı bir soğutma sistemine sahip. Böylece gürültüyü en aza indirirken optimum performansını koruyor. Kullanıcılar ihtiyaçlarına göre Beast, Smart ve Eco performans modları arasında kolayca geçiş yapabiliyor.

 

Bağlanabilirlik, MEGA MINI Gaming G1’in öne çıkan bir diğer özelliği. Kullanıcılar 15 farklı bağlantı noktası ile tüm oyun çevre birimlerini ve aksesuarlarını kolayca sisteme bağlayabiliyor. Thunderbolt 4 desteği yıldırım hızında veri aktarım hızları ve çoklu ekran özellikleri sunarken, Wi-Fi 6E ve Ethernet güvenilir bağlantıyı garanti ediyor. Cihaz, şık RGB aydınlatmalı tasarımıyla istikrarlı bir çıkış sağlayan kompakt ama güçlü 330W GaN adaptöründen güç alıyor.

 

Standart sürümün yanı sıra TECNO, Mini PC endüstrisinde üst düzey bir marka olan Geekom ile TECNO MEGA MINI GAMING G1’in Kickstarter’da (https://bit.ly/KSMEGA) satışa sunulan yeni bir Collaboration sürümünü de tanıttı. Bu cihaz, ziyaretçilerin TECNO standında deneyimleyebileceği şekilde IFA fuarında sergileniyor.

 

TECNO Pocket Go: Sektörün ilk Windows AR oyun seti

TECNO Pocket Go, AR endüstrisinde el bilgisayarı formunda oyunlara dair yeni bir “harikalar diyarına” öncülük ediyor. Windows oyun ekosistemiyle sorunsuz bir şekilde entegre olan ve gelişmiş hareket izleme teknolojisine sahip olan bu ürün, benzersiz 6D sürükleyici deneyim sunuyor.

 

 

TECNO Pocket Go

 

AR Pocket Vision, 6 metre uzaklıktan 215 inç TV deneyimini taklit eden ve güçlü sinematik görseller sunan 0,71 inç Micro-OLED ekrana sahip. Göz konforu ve gizlilik koruması için 600°’ye kadar diyoptri ayarı ile oyun oynamanın keyfini her yerde çıkarmanıza izin veriyor. AMD® Ryzen™ 7 8840HS ile güçlendirilen cihaz 8 çekirdek, 16 iş parçacığı ve 5,1 GHz’e varan turbo hızlarıyla olağanüstü hız ve sorunsuz çoklu görev performansı ortaya koyuyor. Büyük bir fan ve üç bakır boru içeren PC sınıfı soğutma sistemi 35W’ta optimum performans sağlarken, 50Wh değiştirilebilir pil uzun süreli oyun seanslarını destekliyor.

 

Dahası, TECNO Pocket Go’nun VisionTrack özelliği hem görsel hem de duyusal olarak tamamen sürükleyici bir deneyim sunuyor. AR Pocket Vision, hassas kafa takibi için altı eksenli bir jiroskop ve yapay zeka algoritmalarıyla donatılmasının yanı sıra oyun sırasında gerçek zamanlı veri toplayarak bu hissi daha da geliştiriyor. N’BASS® akustik malzemeler ve tescilli titreşim algoritması, oyun içi sesleri elde taşınır cihaz aracılığıyla nüanslı titreşimlere dönüştürürken, Hall Effect Joystick’ler ve Tetikleyiciler hassas kontrol sağlayarak hem görsel hem de dokunsal hisleri zenginleştiriyor.

 

TECNO Pocket Go ile kullanıcılar, TECNO’nun geniş AR ürünleri ekosistemine sorunsuz bir şekilde bağlanan fütüristik bir oyun deneyiminin keyfini yaşayacaklar.

 

Bulunabilirlik

TECNO MEGA MINI Gaming G1’in yeni Geekom Collaboration sürümü, H6.2A-113 adresinde bulunan TECNO standında sunulacağı IFA Berlin 2024’te çarpıcı bir çıkışa imza atacak. Bu yeni model halihazırda Kickstarter’da mevcut. Daha fazla bilgi için bu bağlantıyı takip edebilirsiniz: https://bit.ly/KSMEGA

TECNO Pocket Go ayrıca Eylül sonundan itibaren Kickstarter’da kitlesel fonlamaya başlayacak. Pocket Go hakkında daha fazla bilgi için TECNO’nun web sitesindeki ayrıntılara bakabilirsiniz: https://tecno-pocketgo.com/