Sosyal Medya

Otomobil

Vialand ile FIAT’tan Çocukları Heyecanlandıran İş Birliği!

Vialand, FIAT ile heyecan verici bir iş birliğine imza attı. Özel proje kapsamında, doğum gününü Vialand Tema Park'ta kutlayan çocuklar, özelleştirilmiş ‘Fiat Topolino’ ile Tema Parkı keşfetme imkanına sahip olacak.

Vialand ile FIAT’tan Çocukları Heyecanlandıran İş Birliği!

Vialand, FIAT ile heyecan verici bir iş birliğine imza attı.

Özel proje kapsamında, doğum gününü Vialand Tema Park’ta kutlayan çocuklar, özelleştirilmiş ‘Fiat Topolino’ ile Tema Parkı keşfetme imkanına sahip olacak.
Türkiye’nin eğlence merkezi Vialand Tema Park, FIAT ile iş birliği yaparak çocuklar için özel bir projeye imza attı. İş birliği kapsamında çocuklar Vialand Tema Park’ın eğlence dolu ortamında doğum günlerini kutlarken, FIAT’ın şehir içi mobiliteyi, eşsiz İtalyan tarzı ile birleştiren; yüzde yüz elektrikli modeli Topolino ile parkı keşfedecek ve unutulmaz bir doğum gününden eşsiz anılarla ayrılacaklar.

1930’ların ikonik Fiat 500’ünün modern bir yorumu olan Topolino, renkli ve dinamik tasarımıyla çocukları büyülüyor. Eğlenceli bir elektrikli mobilite sunmayı hedefleyen Fiat Topolino, sürdürülebilir ve oldukça pratik bir ulaşım çözümü arayanlar için mükemmel bir seçenek olarak öne çıkıyor. Topolino, her nesile uygun tasarımı sayesinde tüm yaş gruplarını ve özellikle de gençleri yeni mobilitenin 4 tekerlekli haliyle buluşturmayı hedefliyor.

Daha önce Disneyland’de de hayata geçen ve büyük ilgi gören bu iş birliği, Vialand’de de parkın karakterleriyle özelleştirildi. Bu minik ve renkli araçlar Vialand Tema Park’ın sevimli karakterleriyle buluşarak şimdi çocuklara benzersiz bir deneyim sunuyor. Çocukların hayal gücünü harekete geçiren bu dinamik araçlar, yeni yaşlarına adım atarken Vialand’in renkli dünyasını keşfetmelerini sağlıyor.

Detaylı bilgi için:

https://vialand.com/