Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Vodafone FLEX’ten Yılın En Uzun Günü 21 Haziran’a Özel Kampanya!

Bütçe dostu fırsatlar, indirim avantajları ve çeşitli ödeme kolaylıklarının sunulduğu Vodafone FLEX’te 21 Haziran en uzun güne özel bir kampanya düzenleniyor.

Vodafone FLEX’ten Yılın En Uzun Günü 21 Haziran’a Özel Kampanya!

 

Bütçe dostu fırsatlar, indirim avantajları ve çeşitli ödeme kolaylıklarının sunulduğu Vodafone FLEX’te 21 Haziran en uzun güne özel bir kampanya düzenleniyor. “Uzun Günün Kârı, 5.050 TL’ye varan indirimler Vodafone FLEX’te” mottosuyla düzenlenecek kampanyada, Haziran’da devam eden indirimlerin yanı sıra telefon, akıllı saat ve kulaklık kategorilerinden 4 üründe avantajlı teklif ve büyük indirim fırsatları sunulacak. 

 

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, “Seç Seç Al” mottosuyla duyurduğu Vodafone FLEX çatısı altında yeni bir kampanya düzenliyor. Toplam 10’u aşkın kategoride 1.000’den fazla ürünün yer aldığı Vodafone FLEX’te 21 Haziran en uzun güne özel fırsatlar sunuluyor. “Uzun Günün Kârı, 5.050 TL’ye varan indirimler Vodafone FLEX’te” mottosuyla düzenlenecek kampanyada, müşteriler, telefondan tablete, akıllı saatten kulaklığa, birçok kategoride özel indirimlerden yararlanabiliyor. Kampanyada, belirli ürünler için 12 ayda ödeme avantajı sunulurken, seçilen ürünler Vodafone mağazalarından, Vodafone Yanımda uygulamasından ya da Vodafone Yanımda içinde bulunan akıllı asistan TOBi üzerinden satın alınabiliyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

 

“Vodafone FLEX ile müşterilerimize bütçe dostu fırsatlar, indirim avantajları ve çeşitli ödeme kolaylıkları sağlıyoruz. Vodafone FLEX müşterileri, zengin seçenekler arasından aradıkları ürüne kolayca ulaşabildikleri gibi, kendilerine uygun ödeme yöntemini de seçebiliyorlar. 21 Haziran en uzun gün için Vodafone FLEX’te bir indirim kampanyası başlattık. Kampanya kapsamında, telefondan tablete, akıllı saatten kulaklığa, birçok kategoride özel indirimler sunuyoruz. Vodafone FLEX ile dilediği ürünü seçen müşterilerimiz, kendilerine en uygun ödeme yöntemini de seçerek kendilerini ya da sevdiklerini mutlu edecek ürünleri Vodafone’dan kolayca satın alabiliyorlar. Herkesi Vodafone FLEX avantajlarından yararlanmaya davet ediyoruz.”

Bir günlük büyük indirim

 

Vodafone FLEX 21 Haziran kampanyasında, indirimler 1 gün geçerli olacak. Kampanya kapsamında, Realme 12 Lite 6-128GB akıllı telefon 4.908 TL indirimle ve peşin fiyatına 12 ayda ödeme avantajıyla sunulacak. Buna göre, ürünü 916 TL aylık ödemeyle satın almak mümkün olacak. Diğer yandan, Apple Airpods kulaklık 2.820 TL indirimle ve 369 TL aylık ödemeyle, Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43 mm akıllı saat 4.548 TL indirimle ve 569 TL aylık ödemeyle, Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm akıllı saat ise 5.088 TL indirimle ve 639 TL aylık ödemeyle satın alınabilecek. Tüm ürünler için 12 ayda ödeme avantajı sunuluyor.

 

10’u aşkın kategoride 1.000’den fazla ürün                                                                                                                                        

 

Vodafone FLEX, Vodafone müşterilerinin ihtiyaç ve talepleri için çok geniş ve çeşitli ürün portföyü sunan bir son teknoloji dünyası. “Seç Seç Al” mottosuyla duyurulan Vodafone FLEX dünyası “ürünü seç, ödemeni seç ve kolayca al” ilkesine dayanıyor. Vodafone FLEX’te toplam 10’u aşkın kategoride 1.000’den fazla ürün yer alıyor. Müşteriler, zengin seçenekler arasından aradığı ürüne kolayca ulaşabildiği gibi, kendine uygun ödeme yöntemini de seçebiliyor.

 

Vodafone FLEX hakkında ayrıntılı bilgi için: https://www.vodafone.com.tr/faturaya-ek/vodafone-flex