Sosyal Medya

Donanım

xDrive 15’Lİ PLUS Profesyonel Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

Oyuncu koltuğu tarafında rekabet çok fazla, her marka kendi indirimlerini ve büyük e-ticaret sitelerinin kampanya dönemlerini bekliyor ve en yeni ürünlerini normal döneme göre cazip fiyatlarlar kullanıcılara sunuyor. Bende bu fırsattan istifade; Amazon'un 16-22 Temmuz tarihleri arasındaki Amazon Prime İndirimleri gününde uzun süredir belimi ağrıdan klasik ofis sandalyemi değiştirme fırsatı buldum. 

xDrive 15’Lİ PLUS Profesyonel Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

Oyuncu koltuğu tarafında rekabet çok fazla, her marka kendi indirimlerini ve büyük e-ticaret sitelerinin kampanya dönemlerini bekliyor ve en yeni ürünlerini normal döneme göre cazip fiyatlarlar kullanıcılara sunuyor. Bende bu fırsattan istifade; Amazon’un 16-22 Temmuz tarihleri arasındaki Amazon Prime İndirimleri gününde uzun süredir belimi ağrıdan klasik ofis sandalyemi değiştirme fırsatı buldum.

 

Kendi bütçenizi ayarladığınızda bütçeniz dahilinde o kadar çok alternatif ve birbirinden iyi marka var ki insanın kafası karışıyor. Daha önce oğlum için bütçemiz dahilinde Rampage KL-R40 modelini almıştım ve oğlum o modelden gayet memnun kaldı.

Ancak ben, Amazon’un kampanya döneminde XDrive‘ın Kırmızı/ Siyahı seven biri olarak xDrive 15’Lİ PLUS Profesyonel Oyuncu Koltuğu ile karşılaştım ve satın aldım.

Kısaca xDrive 15’Lİ PLUS Profesyonel Oyuncu Koltuğu satın aldığınızda, hangi özellikleri ve hizmetleri satın aldığınızı hatırlatmak isterim.

Öncelikle, 2 yıl garantinin yanında, ücretsiz kargo hizmeti, 14 gün koşulsuz iade seçenekleri sunuluyor. Oyuncu koltuğunun özelliklerine baktığımızda ise Boyun ve Bel yastıkları, Çift Mekanizma Sistemi ile (135 dereceye kadar hem oturak hem de sırtın birlikte geri yaylanma hareketini mümkün kılarken, yan mekanizma sayesinde sırt, oturaktan bağımsız olarak 160 dereceye kadar geri yatabiliyor) 2D kolçak teknoloji, Class4 Amastisör sistemi, sağlam metal ayak ve tekerlek sistemi sunuyor.

Üründe olmazsa olmaz kaliteli sünge ve kumaş detayları var. Siyah/Siyah modeli ise tamamen kumaştan imal edilmiş…

Hızlı Kargo ile Geldi!

Sipariş verdim ve söylendiği gibi en hızlı şekilde geldi. Ürünün deri ve kumaş detayları gerçekten kaliteli, Montaj endişem vardı ama oldukça kolay montajı hoşuma gitti. Gerekli tüm malzemeler kapalı kutu içerisinde eksiksiz geldi. Montaj klavuzu da paket içerinde yer alıyor. Olmadı sitesinde de nasıl montaj edileceğini bulabilirsiniz.

Sünger kalitesi, bel dayama ve Xdrive yazılı boyun yastığı oldukça güzel… Koltuk boyuma ve kiloma uygun, şık bir tasarıma sahip. Bir kaç gündür kullanıyorum. Oldukça keyifli.

Peki xDrive 15’Lİ PLUS Profesyonel Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

Süreci ve gelen ürünü biraz kullandıktan sonra malzeme kalitesi ve tasarımı ve kampanya döneminde nispeten daha avantajlı satın aldığımı düşünüyorum. Hızlı kargo ve kolay montaj ise gayet başarılı.

Bildiğiniz gibi beğendiğim ürünleri sizlerle paylaşmayı seviyorum. İşte bu model de onlardan birisi. Bu modeli satın alanlar eminim pişman olmayacaktır.

Güncel fiyatı şu anda sitesinde 6800 TL bandında ben ise Amazon kampanyasında 5850 TL’ye aldım. Bence bu fiyatı fazlasıyla hak ediyor.

Ürünle ilgili tüm teknik detayları web sitesinde bulabilirsiniz. Onu da aşağıda paylaşıyorum.

https://www.xdrive.com.tr/xdrive-15li-profesyonel-oyuncu-koltugu-siyah