Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

XGIMI’nin akıllı projektörü MoGo2 Pro ile gerçek sinema keyfi!

Açık veya kapalı alanda ekran eğlencesinin kalitesini teknolojik çözümlerle artıran XGIMI’nin akıllı projektörü MoGo2 Pro, istenilen her alanda her an gerçek sinema deneyimi yaşatıyor. Sınıfının en yükseği olan parlak 400 ISO lümen, Hollywood'da kullanılan D65 renk sıcaklığı standardı, birinci sınıf dahili surround ses hoparlörleri ve geliştirilmiş ISA 2.0 teknolojimiz ile MoGo 2 Pro, küçük boyutuyla profesyonel bir görsel deneyim sunuyor.

HOLLYWOOD STANDARDINDA GÖRSEL DENEYİM İLE XGIMI MOGO 2 PRO

 

Açık veya kapalı alanda ekran eğlencesinin kalitesini teknolojik çözümlerle artıran XGIMI’nin akıllı projektörü MoGo2 Pro, istenilen her alanda her an gerçek sinema deneyimi yaşatıyor. Sınıfının en yükseği olan parlak 400 ISO lümen, Hollywood’da kullanılan D65 renk sıcaklığı standardı, birinci sınıf dahili surround ses hoparlörleri ve geliştirilmiş ISA 2.0 teknolojimiz ile MoGo 2 Pro, küçük boyutuyla profesyonel bir görsel deneyim sunuyor.

TV ve uydu sistemlerinin dayattığı deneyimle sınırlı kalmayıp, kendi tercihleri ve beğenileri üzerine ekran eğlencesi deneyimi yaşamak isteyenler için izleme kalitesini artıran, kolay kullanımı ile geleneksel projektörlerin yarattığı hantallık algısını ortadan kaldıran XGIMI MoGo 2 Pro, benzersiz görsel deneyim yaşatıyor. Kolay taşınmaya olanak sağlayan ufak boyutu ile evde veya açık havada ihtiyaç duyulan her an eğlence için tasarlanan MoGo 2 Pro’nun kurulumu kolay ve hızlı yapılabiliyor, görüntüsü saniyeler içinde ekranınla otomatik olarak eşleşiyor.

Sinema kalitesinde ses deneyimi…

Belgesel, film, animasyon, spor karşılaşmaları ya da sosyal medya içerikleri 400 ISO lümen, Hollywood tarafından benimsenen entegre D65 renk sıcaklığı standardı ve %90 DCI-P3 renk gamı ile gerçek renklerinde, gerçekçi ayrıntılarla geri yükleniyor.

MoGo 2 Pro, Dolby Audio özellikli dahili çift 8W hoparlörleri sayesinde evde, bahçede veya kampta, son derece sürükleyici ve sinema kalitesinde bir ses deneyimi sunuyor.  4K videoyu sorunsuz işler ve 3D içeriği destekleyen MoGo 2 Pro, geliştirilmiş Android TV 11 en üst düzeyde kullanıcı dostu izleme deneyimi yaşatıyor. Powerbank’e bağlanabilen MoGo 2 Pro’yu şarj sorunu olmadan istenilen her yere taşımak mümkün.

Çocukların veya patili dostların hak ettiği güvenli izleme deneyimi MoGo 2 Pro ile mümkün.

Ebeveynleri de düşünen MoGo 2 Pro’nun ToF lensi, kızılötesi ışığın önündeki herhangi birinin varlığını algılıyor ve çocukların ya da evcil patili dostların gözlerini korumak için otomatik olarak kararıyor. MoGo 2 Pro, ekranını prizler, resim çerçeveleri ve bitkiler etrafında otomatik olarak ölçeklendiriyor. Google Play Store entegrasyonu ile MoGo 2 Pro Prime Video, Disney+ ve YouTube dahil olmak üzere 5.000’den fazla yerel uygulamaya erişiyor. Ayrıca Chromecast entegrasyonu, istenilen içerikleri, uygulama ve oyunlarını favori cihazdan doğrudan MoGo 2 Pro’ya aktarmayı sağlıyor.