Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

YAPI KREDİ FRWRD, GİRİŞİMCİLİK EKOSİSTEMİNİ YATIRIMCI ROLÜYLE DE DESTEKLEYECEK

Yapı Kredi, girişimcilik ekosistemine olan desteğini bir adım öne taşıyarak Yapı Kredi Portföy FRWRD Birinci Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nu hayata geçirdi.


YAPI KREDİ
FRWRD, GİRİŞİMCİLİK EKOSİSTEMİNİ YATIRIMCI ROLÜYLE DE DESTEKLEYECEK

Yapı Kredi, girişimcilik ekosistemine olan desteğini bir adım öne taşıyarak Yapı Kredi Portföy FRWRD Birinci Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nu hayata geçirdi. FRWRD çatısı altında düzenlediği programlarla girişimcilik ekosisteminde önemli bir yer tutan Banka, bundan sonraki süreçte de yatırımcılara girişim şirketlerine yatırım yapma fırsatı sunarak aracılık edecek.

Yapı Kredi Portföy’ün deneyimli uzmanları tarafından yönetilen, belirli bir olgunluğa ulaşmış ve müşteri profilini belirlemiş girişimleri odağına alarak yatırım yapan Yapı Kredi Portföy FRWRD Birinci GSYF, ekosistemdeki dijital teknoloji içerikli girişim ve fonlara destek veriyor. Yapı Kredi Portföy FRWRD Birinci GSYF, şu an 10 milyon dolar değerinde bir büyüklüğe sahip.

80 yıllık köklü geçmişiyle bankacılık ekosisteminin öncükurumlarından Yapı Kredi, sahip olduğu derin müşteri portföyü ve dijital dönüşümdeki öncü rolüyle hem girişimlere hem de müşterilerine sınırsız dijital hizmetlerle fayda sağlıyor. BöyleceYapı Kredi, GSYF yatırımlarını sadece finansal gelir odaklı değil aynı zamanda stratejik iş birliği amacıyla da gerçekleştiriyor.

Yapı Kredi’nin stratejik yaklaşımı, yalnızca finansal destekle sınırlı kalmayıp aynı zamanda girişimcilerin sürdürülebilir büyümelerini desteklemeyi hedefliyor. Banka, bu amaca ulaşmak için girişimcilik ekosisteminin dinamiklerine uygun özel çözümler sunuyor. Bu sayede Yapı Kredi, girişimcilik ekosisteminde önemli bir dönüştürücü rol üstleniyor.

Girişimcilik ekosistemine olan katkısını her geçen gün büyüten Yapı Kredi, Yapı Kredi Portföy FRWRD Birinci GSYFlansmanını, ekosistemin değerli paydaşları ile birlikte gerçekleştirdi. Etkinlikte düzenlenen panellere uzman isimlerin yanı sıra, Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcıları Cahit Erdoğan, Serkan Ülgen ve Yakup Doğan konuşmacı olarak katıldı.